Ugrás a tartalomra

Salgótarján, ipari/kereskedelmi/szolgáltató terület

Salgótarján belvárosában eladó egy kiváló adottságokkal rendelkező, 22 733 nm hivatalos alapterületű ipari/kereskedelmi/szolgáltató terület.

További részletes információk: https://www.otpip.hu/ingatlan/M225501/elado-ipari-3100-salgotarjan-zagyvarakodo?m=M225501

Általános

Ingatlan jellege
Iparterület
Cím

Salgótarján
Magyarország

Jellemzők

Bruttó összterület (beleértve az utakat, stb.)
22733m2
Szerkezet
Tégla

Elhelyezkedés

Távolság a főúttól
500
Távolság Budapesttől
110 km
Távolság az autópályáktól
M3 (58 km)

Infrastruktúra

Fűtés: Gáz - héra
Gáz: telken belül
Víz: telken belül
Elektromos áram: telken belül
Csatorna: telken belül

Az ingatlan teljes infrastruktúrával rendelkezik, összközműves, jelenleg is üzemel, bérlemények, termelő üzem található a területén. Jelenleg 9 db épület és 2 db nagy méretű légoltalmi pince található rajta, 2500 nm együttes hasznos alapterülettel. A terület kamionnal több irányból is jól megközelíthető, sőt a helyszínen belül is egyszerű megfordulni. A vízellátás 3 colos áteresszel megoldott, a csatornázottság teljes körű. A terület ipari árammal van ellátva mely egy saját trafóállomásról üzemel. Kapacitása 250 KVA. A gázellátás szintén 3 colos betápláló vezetéken megoldott, fűthető raktárak, irodák és szociális létesítmények. Vezetékes telefon hálózat is rendelkezésre áll. Az ingatlan teljesen körbekerített, a bejáratnál sorompóval és portaszolgálattal ellenőrizhető a beléptetés, a porta épület fűthető, vízzel ellátott, csatornázott.

A közel 2.3 hektáros területen bármilyen ipari, kereskedelmi létesítmény, logisztikai terület, de garázspark, vagy lakópark is kialakítható.

Adók, kedvezmények

Helyi iparűzési adó
2 %
Vételár
200 000 000 Ft

Kontakt

Értékesítésért felelős személy neve
Zánki Zoltán OTP Ingatlanpont
Telefon
+36-70-368-3617
E-mail cím
zoltan.zanki@otpip.hu

Üzleti lehetőségek Nógrád megyében